Enn Dış Ticaret Ve Turizm

Şirket Hakkında
2009 yılında yurt dışı fuar ve ikili iş görüşmeleri organizasyonlarına başlayarak Türk iş adamlarını yurt dışına taşımaya ve yurt dışını tanıtmaya başlamıştır. Bu kapsamda IGEME ve KOSGEB ile ortak hareket eden işletme, kurumların desteklerini firmalara ulaşmasını sağlayıp yurt dışına açılmaları için çalışmalar yürütmektedir. İşletme, A grubu Seyahat Acentesi Belgesi ve Turizm Bakanlığı işletme belgesine sahip olmakla birlikte Uludağ İhracatçılar Birliğine üyedir.
Enn Dış Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Enn Dış Ticaret Ve Turizm
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Mustafa Boyraz
Adres: Gazi 4.sok.Turgut Özal İş Merkezi kat 2 no 6 /75
Şehir: Çorum
Ülke: Türkiye
Telefon: (364) - 2020171
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Enn Dış Ticaret firma bilgileri. Enn Dış Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Enn Dış Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Enn Dış Ticaret Ve Turizm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.