Ennova Elektronik

"ENNOVA OTOMAT &ENNOVA KAHVE"

Şirket Hakkında
Ennova Elektronik, İzmir ili Alpkent Mahallesi 1032 Sokak No 17/7 Torbalı İzmir adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Çay, Kahve sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Harun Bayın dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ennova Elektronik olarak Alman kalitesi Sielaff ve Türkiye'de Vending sektöründe yılların deneyimine sahip Renova Otomat işbirliği ile yeni bir şube olmamıza rağmen, bilgili ve deneyimli ekibimizle çalışmaktayız.

Başta İSTANBUL olmak üzere ANKARA, SAMSUN, GAZİANTEP, ŞANLI URFA, MERSİN, BURSA, KONYA, UŞAK, BODRUM, BALIKESİR, ORDU, MANİSA, ANTALYA gibi Türkiye genelinde birçok İlde yüzlerce makina kurulumuna imza atmış bulunmaktayız ve şimdi İzmir'de de böyle profesyonel otomat firması olmasınmı fikriyle Ennova Elektronik'i kurduk.

Dünya'nın en kaliteli otomat üreticilerinden Alman firması SİELAFF ve Türkiyenin önde gelen lider vending firması RENOVA OTOMAT'ın Ege Bölge Müdürlügü olarak hizmet vermekteyiz.

SİELAFF'ın yiyecek içecek otomatlarının satışı, işletmesi ve teknik servis hizmetini yapmaktayız.

Aynı zamanda COİNCO (ödeme sistemleri) ve TCHİBO (kahve) türkiye yetkili ana bayisiyiz

Problemsiz, teknik servis ve yedek parça gibi sorunlar yaşamadan üst düzey hizmet almak istiyorsanız BİZ BURADAYIZ.

İzmir/ Torbalı'da açılışımızı yaptıgımız Otomat showroom'umuzda siz degerli Müşterilerimizi agırlamaktan mutluluk duyarız


İletişim Bilgileri
Firma: Ennova Elektronik
Sektörü: Gıda / Tarım » Çay, Kahve
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hazır Gıda
Yetkili Kişi: Harun Bayın
Adres: Alpkent Mahallesi 1032 Sokak No 17/7 Torbalı İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 2343107
Web Sitesi: www.ennovaelektronik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ennova Elektronik firma bilgileri. Ennova Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ennova Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ennova Elektronik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.