Ensari Transport

Şirket Hakkında
AMAÇ
Küreselleşen dünyada müşteri odaklılığın ve kurumsallığın önemini kavrayan, yinelenen değil yenilenen piyasa şartlarına adaptasyonda hızlı davranabilen ve ilkeli tavrı ile güven veren bir yapıya sahip ENSARİ TRANSPORT, ülkesine sağladığı katma değeri artırmak için ihracatı öncelikli hedefleri arasında kabul eder. İç piyasada ise teknolojik yetersizlikten dolayı üretilemeyen ürünleri geçmişte de olduğu gibi sektöre kazandırmayı hedeflemektedir.

İLKE

ENSARİ TRANSPORT, kendi sektörüne uzlaşmacı bir tavırla yaklaşarak, teknoloji ve bilgisini paylaşmayı kendisine ilke edinmiştir. Bilginin paylaştıkça çoğaldığı anlayışı ile personeline eğitmen bir tavır sergileyerek, sektöre nice nitelikli insan yetiştirmiştir. “Genç insanlarla çalışma ve onlara güvenme” ilkesini ilk kuşaktan miras alan ENSARİ TRANSPORT; şirketlerin, genç ve has beyinlere akıtılacak bilgi birikimi ve sahip olunan insan sermayesi ile büyüyebileceğine inanmaktadır.


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yurt dışı Kamyon ve tır taşımacılığı

Yurt dışı ağır nakliye

Proje Taşımacılığı

Depolama

Yükleme boşaltma

Komisyonculuk

Lojistik ile ilgili tüm alanlarda sizlerin hizmetindeyiz
İletişim Bilgileri
Firma: Ensari Transport
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: METİN ENSARİ- SEMRA KILIÇ
Adres: çay mah.47.sok.yılmazlar iş hanı kat:2 daire:12
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 3711388
Faks: (326) - 6146349
Web Sitesi: http://www.ensaritransport.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Uluslararası Nakliye
MERHABALAR.ULUSLARARASI NAKLİYE FİRMASI OLARAK SUUDİ VE IRAK'A NAKLİYE YAPMAKTAYIZ.EGER BİR NAKLİYECİYE İHTİYACINIZ VARSA BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİ...
Ensari Transport firma bilgileri. Ensari Transport adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ensari Transport ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ensari Transport firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-07-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.