Enso Soğutma

Şirket Hakkında
Firmamız 1996 yılında kurulmuş olup, Soğuk Hava Depoları, ve Ticari Buzdolapları, Soğuk Hava Depoları, konusunda satış sonrası servis hizmetleri ile sektöre kesintisiz hizmet vermektedir. 1996 Yılın' da ENSO Soğutma San. ve Tic. olarak kalite ve sorunsuz servis hizmeti ve Soğuk Oda kurulumlarında gelişen teknoloji ile soğutma sektöründeki seçkin firmaların ürün yelpazelerini bir araya toplayıp, komple soğuk hava deposu imalatı, montaj ve servis faaliyetini bugüne kadar geliştirerek sürdürmüştür.
ENSO Soğutma Kalite seviyesini her geçen gün yukarı taşıyarak hizmette sınırsız müşteri memnuniyeti doğrultusunda çağdaş, kaliteli, memnuniyet verici hizmetlerle faaliyetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz.
Amacımız;
2010’dan beri tecrübelerimize dayanarak, pazarda güvenilir ve aranan marka olmak için çıtamızı daima bir üst hedefe taşımak. En iyi Ürün ve Servis hizmeti vermek, ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak, sektörde her zaman kaliteli ürünler geliştirmek, gelişen teknolojiyi yakından takip edip AR – GE çalışmalarımızı genişleterek, ulusal ve uluslar arası standartlara uygun çevre bilincini ön planda tutarak, çevreye duyarlı, doğa dostu, uzun ömürlü, düşük enerji sarfiyatlı ürünlerin imalatını gerçekleştirerek kaliteyi daima zirvede tutmaktır.
ENSO Soğutma San. ve Tic Soğutma Sektöründe ürün yelpazesine yeni alternatifler sunarak zincir halkasına hizmet vermektedir.
Anahtar Teslim Projeler / Soğuk, Donmuş, Muhafaza ve Şoklama Tesisleri, kurulumlarında kullanım şartlarına ve özelliklerine göre değerlendirilip, Avrupa Birliği normlarına uygun olup, CE kalite belgeli ürünler kullanılmaktadır...
MÜŞTERİLERİNİZE DEĞER VERİRSENİZ, DÜNYANIN EN DEĞERLİ MARKASI OLURSUNUZ...
Misyonu ile sektör lideri olarak faaliyetini sürdürmektedir.
MÜŞTERİLERİNİZE DEĞER VERİRSENİZ, DÜNYANIN EN DEĞERLİ MARKASI OLURSUNUZ... Misyonu ile sektör lideri olarak faaliyetini sürdürmektedir.
Enso Soğutma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Enso Soğutma
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Ender Çoban
Adres: Binbaşı Reşat Bey Mahallesi 351 Sokak No: 35 Gaziemir - İzmir / Türkiye
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6151021
Web Sitesi: http://www.ensosogutma.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Enso Soğutma firma bilgileri. Enso Soğutma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Enso Soğutma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Enso Soğutma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.