Epar Bilgisayar Ve Elektronik

"Sibertek"

Şirket Hakkında
Epar Bilgisayar Ve, Tekirdağ ili Silahtar Mah.Eski Hükümet Cad.Dr. Tekin Gurman Sok. No:1/A 59860 Çorlu adresinde bulunmaktadır. Firma Güvenlik » Güvenlik Kamerası sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Alptekin Büyükkilic dir.
Epar Bilgisayar Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Epar Bilgisayar ve Elektronik
www.sibertek.com
Online Alışveriş Mağazası
Her Türlü elektronik ürün satışı Saatler Cep telefonları Video Kameralar Dijital Fotoğraf Makineleri Yazıcılar Kartuş Toner Usb Bellekler SD MMC Kartlar klavye mouse mikrofon speaker Telsiz Telefonlar Cd Dvd Hesap Makineleri Mp3 Ipod Web Kameralar ve bir elektronik ürün satışı
İletişim Bilgileri
Firma: Epar Bilgisayar Ve Elektronik
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Güvenlik » Alarm
Yetkili Kişi: Alptekin Büyükkilic
Adres: Silahtar Mah.Eski Hükümet Cad.Dr. Tekin Gurman Sok. No:1/A 59860 Çorlu
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 6525307
Faks: (282) - 6536124
Web Sitesi: http://www.sibertek.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bilgisayar Ve Donanım
Sürekli tedarikte sorunu olmayan, garantili ürünler aranmaktadır...
Www.sibertek.com
Her türlü elektronik ürün toptan ve perakende stış yapılacaktır. Saat cep telefonu kamera yazıcı kartuş toner bellek loptop bilgisayar ve çevre ürünl...
Epar Bilgisayar Ve firma bilgileri. Epar Bilgisayar Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Epar Bilgisayar Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Epar Bilgisayar Ve Elektronik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.