Epsılon Textıle Industry And Commerce Lımıted Company

"Kusursuzluk Ayrintilarda Gizlidir. '' Epsilon ''"

Şirket Hakkında
EPSİLON TEKSTİL SANAYİ imalat ve toptan Triko ve bayan dış giyimi, ayrıca Okul çantası, Spor çanta, Sırt çantası, Seyahat Çantası üretmekteyiz, üretmek ve pazarlamaktan ibaret olmadığını kanıtlamak için burdayız. Çantanın omuza asılmak için değil, çocuklarımızın mutlu olması için kullanılabilecek ürünler olduğunu kabul ettiğimizde, başarılı olabileceğimizi bilmeliyiz, Modellerimiz EPSİLON, MORGAN LE FEY, COP. COPİNE, LAUREN VİDAL, CAMELBAK, DAKİNE, CEDRİC, isimleri ile taninmaktadir.
Epsılon Textıle Industry
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Epsilon Premium 2012 yaz koleksiyonumuz Moskova'da görücüye çıktı ...
İletişim Bilgileri
Firma: Epsılon Textıle Industry And Commerce Lımıted Company
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kürk
Yetkili Kişi: FUAT AHMETOGLU
Adres: ORDU CAD.NO:10 /C LALELİ-FATİH-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5111243
Faks: (212) - 5224299
Web Sitesi: http://www.epsilon.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Epsılon Textıle Industry And Commerce Lımıted Company firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Epsılon Textıle Industry firma bilgileri. Epsılon Textıle Industry adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Epsılon Textıle Industry ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Epsılon Textıle Industry And Commerce Lımıted Company firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-03-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.