Er-kim Kimya San. Tic.

Şirket Hakkında
Er-Kim kimya san. tic. siz müşterilerine uzun zamandır kaliteli ürün sunmayı amaçlayan hizmet politikasıyla hizmet etmektedir.Er-Kim kendi bünyesi aldında 70i aşkın ürün bulundurmakta ve bunları başta genel temizlik, endüstriyel temizlik, oto sanayii ve gemi sanayii bünyesi altındaki kuruluşlara güvenle pazarlamaktadır. Ürünlerimiz ERK-kod adı altında etiketlenmekte ve sizlere ulaşmaktadır... Ürünlerimizin listesi sitemizde bulunmaktadır. www.erkimya.com
Er-kim Kimya San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Er-kim Kimya San. Tic.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: Emri Kanat
Adres: Üretim Yeri:Cemal Bey Cad. No:50/C Maltepe/İST Ofis:Küçükyalı cad. 34/4 Maltepe/İST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4597115
Web Sitesi: www.erkimya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Er-kim Kimya San. firma bilgileri. Er-kim Kimya San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Er-kim Kimya San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Er-kim Kimya San. Tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.