Era İletişim

Şirket Hakkında
Hakkımızda

Era İletişim, telekomünikasyon sektöründe ki 9 yılı aşkın deneyimini, bilgi teknolojileri alanında internet ve ses hizmetleri ile birlikte, tüm altyapıyı da kapsayan anahtar teslim projeler sunmak amacıyla Mayıs 2009’da kurulmuş bir şirkettir.

2009 Mayıs’da iki kişi olarak yola çıkan Era İletişim, 2010 Haziran itibarı ile İstanbul’da 50 kişilik uzman satış kadrosuna ulaşmayı ve 10.000’i aşan müşteri portföyü, ürünleri, kurum ve kuruluşların verimliliği için ihtiyaca özel geliştirdiği çözümleri ve sunduğu hizmet kalitesi ile sektörde en çok tercih edilen teknoloji şirketi olmayı hedeflemektedir.

Vizyonumuz

Türkiye’nin bilgi iletişimi alanında en kaliteli hizmeti veren lider ve yenilikçi teknoloji şirketi olmaktır.

Misyonumuz

Bilişim teknolojisindeki en son yenilikleri, kurum ve kuruluşların verimliliğini ve rekabet güçlerini arttırma yönünde hizmete sunmak , çağdaş yaşamı kolaylaştırarak teknoloji yoluyla katkıda bulunmaktır.
Era İletişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Era İletişim
Sektörü: Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
Yetkili Kişi: D.Ezgi Tetik
Adres: Dikilitaş Mah. Yeni Gelin Sk. No:5/2 Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3271045
Web Sitesi: http://www.erailetisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Era İletişim firma bilgileri. Era İletişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Era İletişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Era İletişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.