Era İthalat İhracat Yapı Malzemeleri Ve Otomasyon Sistemleri

Şirket Hakkında
Era Dış Ticaret firması Kayseri ili Kocasinan ilçesin de yer almaktadır ve firma Mobilya, Demir çelik ve Yapı malzemeleri sektörlerinde faaliyet göstermektedir.
Ağırlıklı olarak Mobilya sanayinde Kullanılmakta olan Endüstriyel Zımba Telleri ve Kaynak Telleri konusunda uzun yılların verdiği imalat tecrübesi ile konusunda profesyonel imalatçı firmalarla iş ortaklığı yapmaktadır.
Türkiyede ise konusunda profosyenel markalaşmış firmalarla iş ortaklığı yaparak ülke ekonomisine ihracat yaparak katkıda bulunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Era İthalat İhracat Yapı Malzemeleri Ve Otomasyon Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Yangın Söndürme
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
Yetkili Kişi: SALİH ÖZKIRŞEHİRLİOĞLU
Adres: GEVHERNESİBE MAH. TEKİN SOK. ELİT PLAZA 22/13
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2319765
Web Sitesi: www.eraimportexport.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Panik Barlı Yangın Kapısı
PANİK BARLI YANGIN KAPISI DETAYLI BİLGİ İÇİN ÖLÇÜLERİNİZ İLE BİRLİKTE İRTİBATA GEÇİNİZ.
Era İthalat İhracat firma bilgileri. Era İthalat İhracat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Era İthalat İhracat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Era İthalat İhracat Yapı Malzemeleri Ve Otomasyon Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.