Eral Metal Alüminyum

Şirket Hakkında
1997den günümüze alüminyum aksesuar imalatı sektöründe önemli bir statüye sahip şirketimiz, portföyümüzde bulunan yüzlerce ürünü uygun fiyat ve yüksek kalite prensibiyle siz değerli müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz.

Aralarında Rusyanında bulunduğu birçok ülkeye ihracat yapan şirketimizin ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden üretime devam ederek uluslararası platformda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmekteyiz.

Amacımız, kalitemizi dünya çapında duyurmak, ürün yelpazemizi genişletmek ve standartlarımızı koruyarak gelecek nesillere aktarmaktır.
Eral Metal Alüminyum
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eral Metal Alüminyum
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Hırdavat / Nalburiye
Yetkili Kişi: Ramazan ERGÜN
Adres: Cumhuriyet Mh. Erzican Sk. No:13 Kartal
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4521635
Faks: (216) - 4521012
Web Sitesi: http://www.eralmetal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eral Metal Alüminyum firma bilgileri. Eral Metal Alüminyum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eral Metal Alüminyum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eral Metal Alüminyum firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.