Erbay Textil

Şirket Hakkında
ÖNCELİKLE İYİ GÜNLER DİLİYORUM. ERBAY TEKSTİL OLARAK YAKLAŞIK 20 SENEYİ AŞKIN BİR SÜREDİR GEREK YURT İÇİ GEREKSE YURT DIŞI BİRÇOK FİRMAYLA ÇALIŞMIŞ KALİTELİ VE TİTİZ ÜRETİM ANLAYIŞINI BENİMSEMİŞ BİR FİRMAYIZ. BAŞLICA ÜRETTİĞİMİZ ÜRÜNLER KOT, KADİFE, KETEN, GABARDİN VB. KUMAŞ TÜRLERİNDE ETEK, PANTOLON, ŞORT, MONT, CAPRİ VB. ALT VE ÜST GRUP TÜM ÜRÜNLERİ TİTİZLİKLE ÜRETMEKTEYİZ. BU KONULARDA SİZLERE YARDIMCI OLABİLİRSEK ÇOK SEVİNİRİZ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
BAŞLICA ÜRETTİĞİMİZ ÜRÜNLER KOT, KADİFE, KETEN, GABARDİN VB. KUMAŞ TÜRLERİNDE ETEK, PANTOLON, ŞORT, MONT, CAPRİ VB. ALT VE ÜST GRUP TÜM ÜRÜNLERİ TİTİZLİKLE ÜRETMEKTEYİZ.
İletişim Bilgileri
Firma: Erbay Textil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Jeans / Kot
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: ERBAY ULUTAŞ
Adres: İSTANBUL/BAĞCILAR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 8245993
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.turkbusinesscenter.com/erbaytextil
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kot, Keten, Kadife Pantolon, Kapri, Mont, Yelek, Vs.
ÖNCELİKLE İYİ GÜNLER DİLİYORUM. ERBAY TEKSTİL OLARAK YAKLAŞIK 20 SENEYİ AŞKIN BİR SÜREDİR GEREK YURT İÇİ GEREKSE YURT DIŞI BİRÇOK FİRMAYLA ÇALIŞMIŞ KA...
Erbay Textil firma bilgileri. Erbay Textil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erbay Textil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erbay Textil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-10-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.