Erdil Akü

Şirket Hakkında
Balıkesir de bulunan, Erdil Akü Ltd 1965 yılında otomotiv aküsü satış amacı ile kurulmuştur

Oto aküsü satışı yapan firmamız tam 10 yıllık tecrübesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak beklentilerinize en ekonomik ve hızlı çözümler sunmaktadır. rekabetçi ve yenilikçi yapısıyla, yurtiçi ve yurtdışında ticari iliskide bulunduğu tüm müşteri ve tedarikçileri ile karşılıklı işbirliğini arttırıcı çalışma içerisinde bulunarak, tedarik ettiği ürünleriyle müşteri memnuniyetine ulaşmakta ve kurulduğu günden bu yana sahip olduğu yenilikçi yaklaşımları ile pazar payını istikrarlı bir şekilde artırmaktadır.

Doğal kaynaklarımızın azalması, nüfusun artmasıyla beraber çevre politikaları ve yöntemleri ülkemizde olduğu gibi dünyada da büyük önem kazanmıştır. Erdil Akü topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olup, gelecek nesillere yaşanabilir, temiz bir çevre bırakmayı ve çalışmalarıyla örnek kuruluş olmayı hedefler. Çevre Politikamızdaki en önemli unsurları başında “temiz üretim ve çevreye uygun teknoloji seçimi” gelir.

İhracatımızı Ortadoğu, Asya, ve Avrupa ülkelerine gerçekleştirmekteyiz.
Erdil Akü
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erdil Akü
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Elektrik
İkincil Sektörü:Enerji » Akü
Yetkili Kişi: tamer tek
Adres: Ağır Sanayi Bölgesi BEST İlerisi
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 2414378
Web Sitesi: www.erdilaku.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Kapasite 60 CCA(EN) 450 Ölçüler 175mm*190mm*190mm Alt Bağlantı P1 Montaj Şekli B1/ B0 Ağırlık 15, 90 Diğer Özellikler ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erdil Akü firma bilgileri. Erdil Akü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erdil Akü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erdil Akü firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.