Erdil Çelik Kapı&çelik Kasa

Şirket Hakkında
- Giriş KapılarıBina Giriş KapılarıVilla KapılarıCami KapılarıYangın Çıkış KapılarıFerforje Kapılar Kısacası İhtiyacınız Olan Tüm Çeşit Ve Modelleri Sizlerin Kapısına Kadar Getiriyoruz Güvenli Estetik Ekonomik €˜neden Çelik Kapı Almak İstiyorum €™ Can Ve Mal Güvenliği İçin Mi Yoksa Hırsızı Kandırmak İçin Mi Can Ve Mal Güvenliği İçin Diyorsanız Mutlaka Erdil Çelik Kapıya Uğramadan Kararınızı Vermeyin. Maalesef Piyasada 350-500 Liraya €˜çelik Kapı’ Adı Altında Satılan Ürünler Mevcut. Ancak Onlar Çelik Kapı Değildir. Güvenliğinizi Sağlamaz. Estetikten Yoksun Çelik Kapı Görünümü Verilmiş Son Derece Basit Kapılardır. Biz İnsanların Bu Tür Kapılar Taktırmaktansa Tahta Kapılarıyla Oturmalarını Daha Güvenli Buluyoruz. Yani 300-500 Liraya Alıp Çelik Kapı Diye Taktırdığınız Kapı Çelik Kapı Olmadığı Gibi Tahta Kapınızdan Da Kalitesiz Bir Kapıdır Ve Bir Felaket Habercisidir.
Erdil Çelik Kapı&çelik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erdil Çelik Kapı&çelik Kasa
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
Yetkili Kişi: Mehmet CANPOLAT
Adres: o.s.b.demirciler san sit c 3 blok no 222 ikitelli başakşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5497059
Web Sitesi: http://www.erdilkapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erdil Çelik Kapı&çelik firma bilgileri. Erdil Çelik Kapı&çelik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erdil Çelik Kapı&çelik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erdil Çelik Kapı&çelik Kasa firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.