Erfa Dedektiflik Araştırma Hizmetleri

Şirket Hakkında
ERFA DEDEKTİFLİK ARAŞTIRMA HİZMETLERİ 0 532 520 17 13



EŞ TAKİBİ VE ARAŞTIRILMASI 0 532 520 17 13

Eşler arasında müşterek hayatı temelinden sarsacak derecede ve aile birliğinin devamına imkan vermeyecek nitelikte bir geçimsizlik varsa ve bu geçimsizliğe neden olan eş hakkında aldatma şüphesi mevcut ise;

Şüpheli eşin aile dışındaki yaşamı ve neler yaptığının takip ve izlenmesi yapılarak;

Gittiği yerler, kimlerle olduğu, ne tür bir ilişki içinde bulunduğu, hayatında sürekli birinin olup olmadığı, varsa kim olduğu, bu kişi nedeniyle kendi eşine, ailesine, çocuklarına ve işine verdiği zarar durumu, ayrıca eşi tarafından bilinmeyen kumar, alkol veya uyuşturucu madde kullanmak, sürekli yalan söylemek gibi bilinmeyen kötü alışkanlıkları hakkında ayrıntılı bilgi toplanacak.

Sözleşmede belirtilen süre içerisinde eş hakkında yapılan araştırma ve takip neticesinde elde edilen bilgi, belge ve fotoğraflar ile yapılan çalışmalar rapor halinde müracaatçı eşe verilecek.

Bu bilgi ve belgeler hiç bir şekilde aile birliğinin yıkılmasına yönelik veya diğer eş aleyhine kötü amaçla kullanılmayacak.

Ancak, eşlerin birlikte yaşamalarında ve evlilik birliğinin devamında gerek kendileri için gerekse müşterek çocukları için hiç bir yarar kalmadığı ve boşanmalarının mutlak gerekli olduğunun anlaşılması halinde, boşanma, nafaka, tazminat ve velayet davalarında (Mahkemenin kabul etmesi halinde) delil olarak kullanabilecek.

Eş takibi ailevi ve hassas konu olması nedeniyle tüm bilgi, belge ve konuşmalar sır kapsamında değerlendirilerek üçüncü şahıslara bilgi verilmeyecektir.

Bu tür şüphelerinizde, özel ve hukuksal sorunlarınızda, güvenle yazın, arayın. Günün 24 saati uzman kadromuzla Türkiye’nin her bölgesinde size hizmet sunmaktayız


www.erfadedektiflik.com

mfe@erfadedektiflik.com
Erfa Dedektiflik Araştırma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erfa Dedektiflik Araştırma Hizmetleri
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Diğer
Yetkili Kişi: Mehmet Fadıl ER
Adres: Ayvansaray mah. Ulubatlı Hasan Sk. No. 1 Fatih- İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5201713
Web Sitesi: www.erfadedektiflik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erfa Dedektiflik Araştırma firma bilgileri. Erfa Dedektiflik Araştırma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erfa Dedektiflik Araştırma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erfa Dedektiflik Araştırma Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.