Erg Bilgisayar Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Firmamız müşterilerine hızlı ve ihtiyaca uygun çözümler üretmek amacıyla E.R.G bilgisayar ticaret ltd. şti olarak 2003 yılında ortcami mah belediye işmerkezi no:103 kat:1 adresinde kurulumuş olup, hizmet kalitesi ve ürün çeşitliğini daha fazla sunabilmek için ertuğrul mah , hüseyin pehlivan cad 24/c(araskargo yanı) adresinde 60 metrekarelik mağaza ve 70 metrekarelik teknik servisiyle yeni yerine taşınmıştır.

2004 yılından bu yana Logo Business Solutions Tekirdağ yetkili satış ve servisi olarak hizmet vermeye devam etmektedir

2004 yılından sonra kurumsal çalışmalar, kobiler, bakım anlaşmaları ve servis sözleşmelerine ağırlık vererek Tekirdağın önde gelen pek çok firma ve kurumlarına hizmet vermiştir

2005 yılını son çeyreğinde Türk Telekom çözüm ortaklığı alınarak adsl hizmetini siz değerli müşterilerimize sunmuştur.

2006 yılında showromuzda casper, hp, oem pc ile casper, hp, asus, toshiba, dell, acer ... notebook ve çevre birimleri satışını kredi kartlarına peşin fiyatına taksit yaparak siz değerli müşterilerimize ulaştırmıştır.

Firmamız çalışmalarında en iyi ürün / en uygun fiyat politikasından taviz vermeyerek siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarına devam etmektedir
Erg Bilgisayar Tic
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erg Bilgisayar Tic Ltd Şti
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Donanım
Yetkili Kişi: RIFKI KIRAL
Adres: ERTUĞRUL MAH HÜSEYİN PEHLİVAN CAD NO/24-C
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 2643075
Web Sitesi: www.ergbilgisayar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erg Bilgisayar Tic firma bilgileri. Erg Bilgisayar Tic adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erg Bilgisayar Tic ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erg Bilgisayar Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.