Erge Teknoloji

Şirket Hakkında
Erge Teknoloji, web tasarım ve web yazılım hizmetlerindeki bilgisini paylaşmak amacıyla 2000 yılında kurulmuştur. Kuruluşunun ilk yıllarında interaktif hizmetlere önem veren firmamız yıllar geçtikçe portföyüne kattığı her yeni müşterisiyle bilgisini, tecrübesini ve profesyonelliğini arttırarak yola çıktığı günden itibaren bugüne süregelen etik ve kurumsal hizmet anlayışını pekiştirerek 500ün üzerinde kurumsal müşterisiyle hizmetlerine devam etmektedir.

Kurumsal yapılanmasının hedefinde sunmuş olduğu profesyonel kurumsal çözümler bulunan Erge Teknoloji görsel tasarım ve web yazılım konusunda birbirine entegre olmuş departmanları, teknolojik ve görsel iletişimi takip eden profesyonel ekibi ile "gelişen hizmet" anlayışını kurum felsefesi sayarak ilkeli ve çalışkan bir yapıyı, saygın müşteri ilişkilerini üstün kalite prensibi ile üst seviyede tutabilmeyi başarmış, insana, topluma, emeğe ve sanata saygılı bir kalite ve hizmet politikası benimseyerek tüm ekibi ile tecrübe ve birikimlerini portföyüne kattığı her yeni müşterisiyle paylaşmaktadır.
Erge Teknoloji firmanızın ve sektörünüzün analizini doğru bir şekilde yaparak gerekli bilgi akışını sağlayarak firmanıza uygun çözümleri sunabilecek esnek bir yapıya sahiptir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Web sayfanız mevcut pazarlama çalışmalarınızda tamamlayıcı bir görev yapar. Çoğu kişi web sitesini reklam aracı olarak düşünse de, bu düşünce çok doğru olmamakla birlikte eksik ve yetersizdir. Web sayfası mevcut faaliyetlerinizi kurumsal ve vizyon anlamında tamamlar geliştirir.

Bir reklam çalışması veya bir reklam harcaması olarak görülmesinden ziyade başlı başına bir yatırım olduğu çok nettir. Potansiyel müşterilerinizin size günün 24 saati ulaşmasını sağlar, diğer bildik reklam araçlarına nazaran en etkin mecrada firmanıza ulaşımı sağlar.

Günümüzde bir çok araştırmanın internet üzerinden yapıldığını varsayarsak bu düşünce çok doğrudur. Potansiyel müşteriniz firmanızın ürün ve hizmetlerinden kalite politikasından ve kuruluşundan bugüne kadar gelen çalışmalarından güncel olarak faydalanır.

Çalışmalarınızla ilgili daha detaylı bilgi almak istediğinde tarafınıza bir elektronik posta göndermesi yeterli olacaktır. Günümüz de bazı kişiler telefonla iletişim kurmak yerine elektronik postayla iletişim kurmayı tercih etmektedir bu bağlam da web sayfanız size en gerekli hizmetlerden birini sunmuş olacaktır.

Kurumsal anlamda kimliğinizi yansıtan profesyonelce hazırlanmış web sayfası sizi rakiplerinizden bir adım daha öne çıkaracaktır ve avantaj sağlamış olursunuz rekabette yol kat edersiniz
İletişim Bilgileri
Firma: Erge Teknoloji
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
Yetkili Kişi: Gökhan Bayram
Adres: Merkez Mah. Talimhane Sk. No:40/A Avcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5907006
Web Sitesi: www.ergeteknoloji.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erge Teknoloji firma bilgileri. Erge Teknoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erge Teknoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erge Teknoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.