Ergun Gıda Tarım Urunlerı Teks San Ve Dıs Tıc Ltd Stı

Şirket Hakkında
Firmamiz yurt ici ve yurt disi genelinde ithalat ve ihracat, üreticilik yapmaktadir. Baslica urunlerimiz; bakliyat, hububat, kurutulmus gıda, fasulye, nohut, mercimek, pirinc, bugday, bugday unu, bulgur, kuru incir, kuru kayisi, kuru maya, kuru uzum, findik, fistik, kimyon vb.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
URUNLERIMIZ: FASULYE, BARBUNYA, NOHUT, MERCIMEK, PIRINC, BULGUR, BUGDAY, BUGDAY UNU, UN, KURU UZUM, KURU INCIR, KURU KAYISI, KIMYON, KURU MAYA
İletişim Bilgileri
Firma: Ergun Gıda Tarım Urunlerı Teks San Ve Dıs Tıc Ltd Stı
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Unlu Ürünler / Makarna
Yetkili Kişi: ayla ergun
Adres: mucahitler cad ugur ishani no 30/a mersin
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 2382906
Faks: (324) - 2314058
Web Sitesi: http://www.ergungida.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bakliyat Hububat Satımı
ERGUN GIDA TARIM URUNLERI TEKS SAN VE DIS TIC LTD STI Bakliyat, Hububat, Kuru gida alim ve satimlarinizda bizden fiyat almadan karar vermeyi...
Ergun Gıda Tarım firma bilgileri. Ergun Gıda Tarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ergun Gıda Tarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ergun Gıda Tarım Urunlerı Teks San Ve Dıs Tıc Ltd Stı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.