Erkoçlar Tarım Makineleri

"çiftçimiz gülsün istedik..."

Şirket Hakkında
T
Ürün-Hizmetleri Hakkında
master TP-01 Otomatik Toplar Harman Makinesi; biçilmiş veya yolunmuş hububat ve baklagil türlerinin yerden toplanması, harman edilmesi ve ürün olarak samanı saman arabasına daneyi deposuna sevk eden bu işlemleri tek seferde otomatik olarak yapan yeni nesil harman makinesidir.

master MV 303 Biçen ve Saman Yapan Hasat Harman Makinesi; tarladaki hububat ve baklagil türlerinin biçilmesi, harman edilmesi ve ürün olarak samanı saman arabasına daneyi deposuna sevk eden; bu işlemleri tek seferde otomatik olarak yapan yeni nesil hasat harman makinesidir.
İletişim Bilgileri
Firma: Erkoçlar Tarım Makineleri
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: Mevlüt ERKOÇ
Adres: K.O.S.Bölgesi Kırım Cad. Sarıçiçek Sk. No:6-10
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2390280
Faks: (332) - 2390289
Web Sitesi: www.erkoclar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
master MV 303 Biçen ve Saman Yapan Hasat Harman Makinesi; tarladaki hububat ve baklagil türlerinin biçilmesi, harman edilmesi ve ürün olarak samanı s...
master MV 303 Biçen ve Saman Yapan Hasat Harman Makinesi; tarladaki hububat ve baklagil türlerinin biçilmesi, harman edilmesi ve ürün olarak samanı s...
master TP-01 Otomatik Toplar Harman Makinesi; biçilmiş veya yolunmuş hububat ve baklagil türlerinin yerden toplanması, harman edilmesi ve ürün olarak ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erkoçlar Tarım Makineleri firma bilgileri. Erkoçlar Tarım Makineleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erkoçlar Tarım Makineleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erkoçlar Tarım Makineleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.