Ern Taşımacılık Gıda Otomotiv San.vr.tic.a.ş.

Şirket Hakkında
1980 yılında kurulan şirketimiz; kurulduğu günden itibaren kalfalık ve taşeronluk alanında hizmet verdikten sonra Müteahhitlik, Tadilat, Tamirat, Boya Ve Dekorasyon hizmetlerini tamamen kendi bünyesinde; kalite ve fiyat perspektifine en uyumlu olmak kuralıyla geliştirmiş, 2018 yılında Anonim Şirket statüsüne geçerek kurumsallaşmasını bir adım öteye taşıyarak inşaat sektörün güvenilir bir markası olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemiştir. Temelden çatıya müteahhitlik hizmetlerinden, tadilattan tamirata, boya işlerinden dekorasyon hizmetlerine kadar inşaat sektörüne ait tüm faaliyetleri kaliteyi asla düşürmeden uygun fiyatla hayata geçirmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ern Taşımacılık Gıda Otomotiv San.vr.tic.a.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Hanifi Eren
Adres: 4012 Sk.no:54 D2 Karbaglar
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 7091610
Web Sitesi: www.ernyapiinsaat.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ern Taşımacılık Gıda firma bilgileri. Ern Taşımacılık Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ern Taşımacılık Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ern Taşımacılık Gıda Otomotiv San.vr.tic.a.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-05-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.