Erol Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Firmamız 1990 senesinde Erol Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak ilk yeri olan Kazım Karabekir Caddesinde Pirinç, Bakır, Bronz, Alpaka ürünleri alım, satımı ile faaliyet hayatına başlamıştır. Erol Metal 2000 senesinde bünyesine Alüminyum ürünleri ve Levha kesim, büküm makinelerini katarak, Ankara’nın sanayi merkezi olan Ostim’de 350 metrekarelik yeni satış ve kesim büküm merkezine geçmiş ve bugünkü halini almıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erol Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Hasan Erol
Adres: 100. Yıl Bulvarı 1234. Sk. No: 59 Ostim
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3547408
Web Sitesi: www.erolmetalsan.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erol Metal Sanayi firma bilgileri. Erol Metal Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erol Metal Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erol Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.