Ersin Bilasa A.ş.

Şirket Hakkında
Şirketimiz, 3o yılı aşkın bir ticari birikim sonucu 2006 da kavuştuğu anonim şirket yapısıyla kurucumuz Ersin Bilasa başkanlığında faaliyetlerine devam etmektedir. Başlıca faaliyet alanlarımız, büyükve küçük ölçekli gayrımenkul yatırım danışmanlıkları, teknoloji transferleri, 1. ve 2. el fabrika ve tesis makine hattı kurulumları, turizm yatırım danışmanlıkları, hibe kaynaklı proje fizibilite uygulamaları, inşaat, mimarlık ve dış ticaret danışmanlıklarıdır.

Teknoloji danışmanlıklarımız arasında başlıca konular, özellikle İtalyan menşeili olmak üzere; makarna üretim hatları, fabrika ve restoran tipi mantı üretim hatları, mermer fabrikaları, briket fabrikaları, konkasörler, iş makineleri, otoklav lastik yenileme tesisleri, ambalaj makineleridir.

Özellikle İtalya ve Ortadoğu ülkeleriyle ticaret konusunda dış ticaret danışmanlıkları ve pazar araştırmaları ilgilendiğimiz diğer bir alan olup; gerek ithalatlarınız gerekse ihracatlarınız konusunda danışmanlık hizmeti vermekteyiz.


Vizyonumuz : Bilgi ve ticari birikimimizi yatırımcılarla paylaşıp birlikte büyümek...


Misyonumuz: Etkinliğimiz, yaratıcılığımız, çözüm uzmanlığımızla topluma ve ülkemize getirdiğimiz değerleri giderek arttırmaktır.



NOT: Özellikle Emlak Departmanımızın Ankara Çankaya bölgesi konut ve işyerleri portföyümüzün daha güncel ve geniş bilgileri için lütfen Hürriyet Emlak sayfamız 41987' yi ve www.ersinbilasagayrimenkul.com' u ziyaret ediniz.

LİNKLER: www.ersinbilasagayrimenkul.com

www.arsinmimarlik.com

ARŞIN MİMARLIK bir Ersin Bilasa A.Ş. kuruluşudur.
Ersin Bilasa A.ş.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ersin Bilasa A.ş.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Y. Mimar Ebru BİLASA
Adres: Sokullu Mehmet Paşa Cad. No: 3/c ÇANKAYA ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4808919
Web Sitesi: www.ersinbilasaas.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ersin Bilasa A.ş. firma bilgileri. Ersin Bilasa A.ş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ersin Bilasa A.ş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ersin Bilasa A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.