Erson Mutfak Banyo Tezgahları

Şirket Hakkında
Akrikor ve Akrino adıyla patentli olarak üretimini yapmış olduğumuz Mutfak Tezgâhları, banyolarda kullanılan Hilton Lavabolar, Duş Tekneleri, duvar kaplamasında kullanılan plakalar, Bar masası, Otel ve Bankaların karşılama bankoları, Hastane ve Laboratuar tezgâhları, Çoklu Lavabolar, Berber tezgahları sağlık bakanlığınca onaylanmış gıda sektöründe de kullanılan ve insan sağlığına hiçbir zararı olmayan akrilik esaslı ürünlerdir. Akrikor ve Akrino ürünlerimiz diğer döküm mermerler gibi kolay deforme olmaz, granit ve mermer gibi gözenekli olmadığı için mutfaklarda sıkça kullanılan yağ, salça, sirke, limon, çay, kahve, şarap vs. gıda malzemelerin tezgah üzerinde uzun süre kalması neticesinde yaratmış olduğu koku, bakterileşme, renk değişimi gibi tahrifatlar ürünlerimizde kesinlikle söz konusu değildir.

Bilindiği gibi Mermer, Granit ve Laminant malzemeden üretilen mutfak ve banyo tezgâhlarının ek parçayla oluşturulmuş fuga denilen kenarlıkları, süpürgelikleri ve evyeleri silikon, tutkal vs. türevli yapıştırıcılarla sabitlendiği için, zamanla bu parçalar kopup düşebilmekte, silikon ve yapıştırma yerlerinden delinerek mutfak mobilyalarına su sızdırabilmekte, hatta evyeleri düşebilmektedir. Oysa Akrikor ve Akrino ürünlerimiz, 3, 90 cm ye kadar tamamen yekpare (tek parça) olarak üretilmekte, fuga, süpürgelik, evye bu bütüne dâhil olduğundan böyle bir kopma, düşme, delinme, su sızdırma vs. söz konusu değildir. Dolayısıyla mutfak ve banyo tezgâhları başta olmak üzere üretimini yapmış
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erson Mutfak Banyo Tezgahları
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
Yetkili Kişi: Sedat Eroğlu
Adres: Organize san. sitesi. 109 ada no.1
Şehir: Diyarbakır
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4312773
Web Sitesi: www.ersonakrikor.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erson Mutfak Banyo firma bilgileri. Erson Mutfak Banyo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erson Mutfak Banyo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erson Mutfak Banyo Tezgahları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.