Erzincan24peyzaj

Şirket Hakkında
Çevre düzenleme ;Müşteri memnuniyetinin, çalışanların, tedarikçilerin ve çözüm ortaklarının kalitesine bağlı olduğuna inanan Ekibimizle, müşterilerini memnun etmek için her zaman en kaliteli tedarikçiler, en prestijli çözüm ortakları ve en donanımlı personel ile çalışmakta, sürekli yenilikler geliştirmektedir.

Beton elemanları ve Çevre Düzenleme sektöründe yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek, çağın kalite, ekonomi ve işlevselliğine uygun yeni modelleri portföyünde bulundurma gayesinde olan firmamız, uzman ekip ve ekipmanlarıyla üstün kalite, kusursuz hizmet ve zamanında teslimat sloganıyla çıktığı yolda sektörün en üst sıralarında yerini almıştır. İkinci hizmet alanımız pimapen imalatı ısıcam cam balkon sineklik doğrama ve tüm dekorasyon işlerimiz ile hizmetinizdeyiz.TÜM MALZEMELERİMİZİ TOPTAN OLARAK YURT İÇİ VE YURT DIŞI ÜLKELERE İHRAÇ ETMEKTEYİZ
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erzincan24peyzaj
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Taşları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cam Balkon
Yetkili Kişi: Dursun Çiftci
Adres: Kartal İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (551) - 2196924
Web Sitesi: yapım aşamasındadır
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erzincan24peyzaj firma bilgileri. Erzincan24peyzaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erzincan24peyzaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erzincan24peyzaj firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-11-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.