Es-en Pls.ith.ihr.san.tic.paz.

Şirket Hakkında
Es-En Pazarlama olarak , PP-PE-POM-PVB-PA6, 6-PPA, PE, Hammadde çeşitlerinin , Lifli Koli Bandı ve Şeffaf Etiketlerin , Metalize Alüminyum Folyo , Çim Halı çeşitlerinin , Pvc Kaplama ve Panel Kapılarının ve Ticari Tip PVC Yer Döşemelerinin ithalatını yapmaktayız.İthalatını yapmakta olduğumu tüm üreünlerin türkiye genelinde satışını yapmaktayız.
Es-en Pls.ith.ihr.san.tic.paz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Es-en Pls.ith.ihr.san.tic.paz.
Sektörü: Hizmet » Pazarlama
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: ES-EN PAZARLAMA
Adres: T.ÖZAL BLV. NO:2 Çukurova/ADANA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 1530830
Web Sitesi: http://es-enpazarlama.tr.gg/
Ürünleri
ES-EN YAPI PAZARLAMA olarak Yerli ve ithal duvar kağıtlarının toptan dağıtımını yapmaktayız.Proje işlerinde talep edilen hem vinly hem de kağıt esaslı...
İTHAL 15 MM ÇİM HALI KDV DAHİL 9, 00 TLDİR.MAMÜL ADANA DEPO TESLİMİDİR.
Üretimini yapmakta olduğumuz Laminat Parke Süpürgeliklerinin Toptan satışını ve Bölgeler genelinde bayiiliklerini vermekteyiz.
8mm - 15MM-VE 25mm- Alman Malı Çim Halıların ithalatını yapmaktayız.
İTHAL PVC YER DÖŞEMESİ (0, 5MİC VE 0, 70MİC) TİCARİ VE KONUT TİPİ ÜRÜNDÜR.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Es-en Pls.ith.ihr.san.tic.paz. firma bilgileri. Es-en Pls.ith.ihr.san.tic.paz. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Es-en Pls.ith.ihr.san.tic.paz. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Es-en Pls.ith.ihr.san.tic.paz. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.