Esay Polisaj

Şirket Hakkında
esay polisaj yakup ben esay polisaj paslanmaz üzerine tüm polisaj ayna ve mat polisaj işlemlerini yapmaktadır il dışı ve yurt dışı taşınabilir paslanmaz mazemelerinizi kendi yerimizde taşınmaz paslanmaz mazemelerinizi olduğu yerde polisaj işleriniz 16 yıllık tecrubemizle yapılır.çapı ne olursa olsun kaynak yeri taşlama tesviye ve polisaj işçiliği reaktör polisajı silo polisajı kazan polisajıkarıştırıcı polisajı filtre polisajı ve sundurma polisaj işleriniz itina ve tecrube ile yapılmaktadır.adres orhanlı birmes san sitesi a4 blok 51 numara esay polisaj istanbul tuzla yakup muslu 05374874056
Ürün-Hizmetleri Hakkında
mrb esay polisaj yakup ben esay polisaj paslanmaz üzerine tüm polisaj ayna ve mat polisaj işlemlerini yapmaktadır il dışı ve yurt dışı taşınabilir paslanmaz mazemelerinizi kendi yerimizde taşınmaz paslanmaz mazemelerinizi olduğu yerde polisaj işleriniz 16 yıllık tecrubemizle yapılır.çapı ne olursa olsun kaynak yeri taşlama tesviye ve polisaj işçiliği reaktör polisajı silo polisajı kazan polisajıkarıştırıcı polisajı filtre polisajı ve sundurma polisaj işleriniz itina ve tecrube ile yapılmaktadır.adres orhanlı birmes san sitesi a4 blok 51 numara esay polisaj istanbul tuzla yakup muslu 05416494173
İletişim Bilgileri
Firma: Esay Polisaj
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: yakup muslu
Adres: orhanlı birmes sanayi sitesi a4 blok numara 51 tozla
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 6494173
Faks: (541) - 6494173
Web Sitesi: wwwesaypolisaj.com
Ürünleri
paslanmaz rafın kaynak yeri taşlama tesviye ve kople polisajı esay polisaj tarafından yapılmıştır
paslanmaz basınçlı kazanın dış mat polisajı
paslanmaz bunker
karıştırıcı
paslanmaz karıştırıcının iç polisajı esay polisaj tarafından yapılmıştır
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Esay Polisaj firma bilgileri. Esay Polisaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Esay Polisaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Esay Polisaj firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.