Esendal International Tourism & Travel

Şirket Hakkında
Esendal International Tourism, İstanbul ili Ataköy 11. Mahalle Çiğdem Blok No:28 34750 İstanbul Turkey adresinde bulunmaktadır. Firma Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Yaşar Özdemir dir.
Esendal International Tourism
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Esendal International Tourism & Travel olarak, 14 senedir başta ABD ve Avrupa ülkelerinden incoming yapan A sınıfı bir tur operatörüyüz. Yurtdışından gelen en seçkin müşterilerimizi Türkiyenin dört bir tarafında ağırladığımız gibi, yerli turistlerimize de yurtiçi, yurtdışı turları, günübirlik geziler, kültür turları, okul gezileri, yurtdışında dil okullarına göndermekteyiz. Esendal farkını yaşamak için bize ulaşın.

212 661 57 35/37
İletişim Bilgileri
Firma: Esendal International Tourism & Travel
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: Yaşar Özdemir
Adres: Ataköy 11. Mahalle Çiğdem Blok No:28 34750 İstanbul Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6615735
Web Sitesi: www.esendaltravel.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Esendal International Tourism firma bilgileri. Esendal International Tourism adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Esendal International Tourism ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Esendal International Tourism & Travel firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.