Esentepe Türkan Emlak Gayrimenkul Tadilat Dekorasyon Danışmanlık

Şirket Hakkında
İstanbul Esentepe, Gayrettepe, Mecidiyeköy, Ulus, Etiler, Levent, Zincirlikuyu, Uskumruköy, Arıköy, Zekeriyaköy bölgesinde satılık konut, kiralık konut, satılık ev, kiralık ev, satılık arsa, satılık veya kiralık ticari gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralaması ve satışında yanınızdayız.

Bugünün karmaşık ve sürekli değişen emlak piyasasında kaliteli ve güvenilir gayrimenkul hizmetleri sunuyoruz. Ev kiralarken veya satarken ihtiyacınız olan dürüstlük ve tecrübe ise bizi hemen arayın!
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Esentepe Türkan Emlak Gayrimenkul Tadilat Dekorasyon Danışmanlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Türkan Hanım
Adres: Yıldızposta caddesi Emekli Subay Evleri 36/3 Esentepe Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2748723
Web Sitesi: http://www.turkan-emlak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Esentepe Türkan Emlak Gayrimenkul Tadilat Dekorasyon Danışmanlık firması TBC ziyaretçilerinin toplam 3 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 2.3 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Esentepe Türkan Emlak firma bilgileri. Esentepe Türkan Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Esentepe Türkan Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Esentepe Türkan Emlak Gayrimenkul Tadilat Dekorasyon Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.