Eskısehır Lazer Makıne Mühendıslık Ve Tıcaret Ltd.stı.

Şirket Hakkında
Eskişehir OSB’deki tesisimizde Eskişehir Lazer Makine olarak, LAZER KAYNAK, LAZER KESİM, CNC BÜKÜM, faaliyetlerinde kalite, hız ve maliyet açısından daha rekabetçi bir durumdayız.
Tesisimizde; çelik, paslanmaz çelik ve diğer tüm metallerin LAZER KAYNAK uygulamalarını yapmaktayız. Uygulama alanlarını her geçen gün artırdığımız LAZER KAYNAK işlemi sayesinde, süt ve gıda endüstrisinde kullanılan Rollbond(rolbont, rollbon, lazer dikiş)sisteminin lazer kaynaklı üretimini de başarıyla gerçekleştirmekteyiz. Klasik kaynak yöntemlerine göre lazer kaynak ile kalite, hız ve maliyet olarak rekabetçi bir duruma gelmiş bulunmaktayız.
Ayrıca lazer kesim, büküm ve kaynaklı imalat işleri gerçekleştirmekteyiz.
En zor ve karmaşık metal parçaları, en hassas ve hızlı şekilde kaynak işleminden geçirebiliyoruz.10mm paslanmaz ve 8 mm DKP saçlarının kaynağı mümkündür.
Eskısehır Lazer Makıne
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eskısehır Lazer Makıne Mühendıslık Ve Tıcaret Ltd.stı.
Sektörü: Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: MESUT ÇETİNKAYA
Adres: İLETİŞİM ADRESİ Adres : Org. San. Böl. 10. Cad. No:7 Eskişehir/TÜRKİYE Tel : +90 222 236 03 93 - 94 Fax : +90 222 236 03 95
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 2360393
Web Sitesi: http://www.eskisehirlazer.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eskısehır Lazer Makıne firma bilgileri. Eskısehır Lazer Makıne adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eskısehır Lazer Makıne ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eskısehır Lazer Makıne Mühendıslık Ve Tıcaret Ltd.stı. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.