Estetisyenlik Kursu

Şirket Hakkında
25 yıldır bilgi birikimimizi sizinle paylaşarak hep daha iyisini verebilmek, sizleri güzellik sektöründe en yeni trend’leri ile buluşturabilmek adına hep yenilendik. Sizlerin yoğun ilgisi doğru yolda olduğumuzun göstergesi oldu.
ÖZEL BATALLI GÜZELLİK UZMANI VE ESTETİSYEN YETİŞTİRME KURSU nda Cilt Bakımı, Epilasyon, Profesyonel Makyaj , Masaj , Kalıcı Makyaj, Protez Tırnak, Lazer epilasyon branş programı ile birlikte, güzellik uzmanının bilmesi gereken tüm hizmetleri kapsayan Güzellik Estetisyenlik Programı olmak üzere eğitim ve öğretim verilmektedir.

Estetisyenlik Kursu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Estetisyenlik Kursu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
Yetkili Kişi: feyza batallı
Adres: bagdat cd.no 131-104 kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3375505
Web Sitesi: www.estetisyenlikkursum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Estetisyenlik Kursu firma bilgileri. Estetisyenlik Kursu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Estetisyenlik Kursu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Estetisyenlik Kursu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.