Etik Tercüme Organizasyon Danışmanlık Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Tercüme ve Organizasyon alanında dürüstlüğümüzle yola çıkarak ETİK kelimesini ilke edinmiş firmamız, Türkiye'nin her köşesine telefon, internet ve posta yolu ile hizmet vermektedir. Dünyada en çok kullanılan 78'i aşkın dilde çeviri hizmetini değerli müşterilerimize sunmak için kalifiye ve profesyonel dil çeviri uzmanları ile birlikte çalışmaktadır.
ETİK TERCÜME ORGANİZASYON DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ. uzun yılları aşkın tecrübesi ve uzman çevirmen, organizasyon, danışmanlık kadrosuyla kaliteli işleri değerli müşterilerimize sunmakta ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Kurumsal olarak hizmet verdiğimiz, özel sektör firmaları ile devlet ve kamu çalışmalarımızla ilk tercih edilen firma olmanın gururu içerisinde bulunmaktayız.
Etik Tercüme Organizasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Etik Tercüme Organizasyon Danışmanlık Tic.ltd.şti
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: OZAN METE
Adres: Osmanağa Mahallesi Söğütlüçeşme Caddesi Çilek Sokak Akel İşhanı No:1 K:2 Ofis No: 49 Altıyol - Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5500779
Web Sitesi: www.etiktercume.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Etik Tercüme Organizasyon firma bilgileri. Etik Tercüme Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Etik Tercüme Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Etik Tercüme Organizasyon Danışmanlık Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.