Etk Yapı San.ve Tic.ltd.şti.

"EstetikTasarımKalite"

Şirket Hakkında
Insulation industry for many years of experience, our company was founded in 2007 by winning a civil engineer in 2008, has been limited company structure. Faded in the early years of the new sector, in line with the dynamism and professionalism of a large number of projects completed insulating our formation in 2010 of a new organization has changed as more and more powerful.

Detailed exploration work and correct problems as a result of analysis, quality materials and equipped with the correct details, a team of experts, with a good organization can reach the right conclusions. Researcher and experienced technical staff in line with the constant upgrading of technological developments in our growth, we provide accurate solutions in the industry and provide a more permanent insulation work.

Both contribute to the sector, as well as every day in order to increase our lines on the road; all our energy, desire and, without compromising our principles, are moving towards becoming a leading company in the industry.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirketimiz yalıtım sektöründe uzun yıllar deneyim kazanmış bir inşaat mühendisi tarafından 2007 yılında kurulmuş olup; 2008 yılında Limited Şirket yapısına geçmiştir. İlk yıllarda sektöre getirdiği yeni soluk, dinamizm ve profesyonellik doğrultusunda çok sayıda yalıtım projesini tamamlayan firmamız 2010 yılında yeni bir oluşuma giderek daha da güçlü bir organizasyon yapısına kavuşmuştur.

Ayrıntılı keşif çalışması ile problemlerin doğru tahlil edilmesi sonucu; kaliteli malzeme ve doğru detaylarla donatılmış uzman bir ekip; iyi bir organizasyon ile doğru sonuçlara ulaşabilir. Araştırmacı ve deneyimli teknik kadromuz ile teknolojik gelişmelere paralel olarak sürekli yenilenerek gelişmemiz; sektördeki yalıtım işlerine daha kalıcı ve kesin çözümler sunmamızı sağlamaktadır.

Hem sektöre katkıda bulunmak, hem de çizgimizi her geçen gün yükseltmek amacı ile çıktığımız yolda; tüm enerjimiz, istek ve azmimizle, ilkelerimizden ödün vermeden, sektörün lider firması olma yolunda ilerliyoruz.
HİZMET ALANLARIMIZ
Dış Cephe Uygulamaları
Dış Cephe Isı Yalıtımı (Mantolama)
Dış Cephe Tamirat ve Boya
Dış Cephe Dekoratif Uygulamalar (Söve-Silme-Fuga-Sütun)
Elastik/Taş Tuğla Cephe Kaplama Uygulamaları
Giydirme Cephe Uygulamaları (Trespa Kompakt Laminat)


Su Yalıtım Uygulamaları
Temel ve Perde Su Yalıtımı
Çatı Kaplamaları ve Su Yalıtımı
Teras Çatı Su Yalıtımı
Su Deposu, Havuz ve Islak Hacim Su Yalıtımları


Ses Yalıtım Uygulamaları
Alçı Sıva ve İç Boya Uygulamaları
Çelik Çatı Konstrüksiyon İmalatları


İletişim Bilgileri
Firma: Etk Yapı San.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: ESAT ETKİN-MURAT GÜVEN
Adres: İÇERENKÖY MAHALLESİ DEĞİRMEN YOLU CADDESİ KUTAY İŞ MERKEZİ B BLOK NO.20/9 KAT 4 İÇERENKÖY-ATAŞEHİR-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3842278
Faks: (216) - 5777759
Web Sitesi: www.etkyapi.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Etk Yapı San.ve firma bilgileri. Etk Yapı San.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Etk Yapı San.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Etk Yapı San.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.