Euroasia Companys Group

Şirket Hakkında
Maden ve Mıcır Tesisi (Gürcistan Merkezli Türk Firması)
Yurt dışında Gürcistan Tiflis merkezli maden, bazalt, kırma, eleme, üretim, mıcır tesisi için 750.000 $ yatırım yapılmıştır. Aylık 35.000 ton ürün kapasiteli üretim tesisi. Tüm ruhsat, saha, kiralama, şirket işlemleri, kurulum, bankalar dahil olmak üzere tüm resmi ve hukuki işlemleri tamamlanmış olup, ruhsatları alınmış üretime hazır tesisimize %25 hisse ortağı alınacaktır. ( %25 hissesi verilecek olan kişinin iş makineleri varsa; 1adet loder (yükleyici), 1adet Ekskavatör, 2 adet kamyon ve +20.000 $ karşılığında tesisin ve şirketin %25 hisse devri yapılacaktır. İş makineleri parkuru olmayıp ortak olmak isteyen yatırımcı için %25 hisse 150.000 $ karşılığında belirtilen devir işlemleri yapılacaktır.)
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yurt dışında Gürcistan Tiflis merkezli maden, bazalt, kırma, eleme, üretim, mıcır tesisi için 750.000 $ yatırım yapılmıştır. Aylık 35.000 ton ürün kapasiteli üretim tesisi. Tüm ruhsat, saha, kiralama, şirket işlemleri, kurulum, bankalar dahil olmak üzere tüm resmi ve hukuki işlemleri tamamlanmış olup, ruhsatları alınmış üretime hazır tesisimize %25 hisse ortağı alınacaktır. ( %25 hissesi verilecek olan kişinin iş makineleri varsa; 1adet loder (yükleyici), 1adet Ekskavatör, 2 adet kamyon ve +30.000 $ karşılığında tesisin ve şirketin %25 hisse devri yapılacaktır. İş makineleri parkuru olmayıp ortak olmak isteyen yatırımcı için %25 hisse 150.000 $ karşılığında belirtilen devir işlemleri yapılacaktır.)
İletişim Bilgileri
Firma: Euroasia Companys Group
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: M.ersoy
Adres: Rustavelli No.10 Tiflis Gürcistan
Şehir: tiflis
Ülke: gürcistan
Telefon: (533) - 0616161
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Euroasia Companys Group firma bilgileri. Euroasia Companys Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Euroasia Companys Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Euroasia Companys Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-04-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.