Eurocarss Rent A Car

Şirket Hakkında
CİTİES Rent a Car olarak tümü yeni model sigortalı, kaskolu, dizel veya benzinli araç filomuz ile izmir ve Çevresinde faliyet gösteren kurumlara, ikamet eden ailelere ve bireysel işleri için seyehat eden müşterilerimize oto kirama hizmeti vermekteyiz.Seyehatleriniz için geniş araç filomuz ile çeşitli alternatifler sunarak, sizlere en uygun kiralık otomobil sağlamak için hiç durmadan çalışıyoruz. Filomuz her geçen gün genişliyor.Sizlerden Aldığımız güç ile bireysel ve kurumsal İZMİR rent a car CİTİES CAR RENTAL oto kiralama, filo kiralama avrupa bölgesinde her noktaya ulaştırma gibi bir hedefle yolumuzda ilerliyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Eurocarss Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eurocarss Rent A Car
Sektörü: Hizmet » Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: Ali Korkmaz
Adres: Feridun Pözüt Cad Atıfbey Mah Birlik Apt Altı No:14/a
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3035616
Web Sitesi: http://www.eurocarss.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eurocarss Rent A firma bilgileri. Eurocarss Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eurocarss Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eurocarss Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-09-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.