Eurogap Belgelendirme Ve Özel Eğitim Hizmetleri San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında

HAKKIMIZDA

EUROGAP Belgelendirme ve Özel Eğitim Hizmetleri, 2006 yılında Diyarbakır’ da kalite yönetim sistemleri belgelendirme ve eğitim, şirketi olarak kuruldu ve kurulduğu günden bugüne tüm Türkiye genelinde özellikle de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kalite konusunda gerek kamu kuruluşları gerekse de özel sektöre yönelik gerçekleştirdiği hizmetlere bakıldığında önemli çalışmalara imza atmıştır. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kalite yönetim sistemlerinin belgelendirilmesi yapan akreditasyonlu bir bölgesel bir kuruluşun olmamasının eksikliğini görmüş ve çalışmalarını söz konusu bölgeler üzerinde yoğunlaştırmış ve bu amaçla sahip olduğu kaynakları bu alanda geliştirerek, bölgedeki eksikliği gidermek ve belgelendirme kuruluşu olmak amacıyla ilk adımı atmıştır.

EUROGAP Belgelendirme ve Özel Eğitim Hizmetleri faaliyetleri kapsamında; yönetim sistemleri denetim ve belgelendirme faaliyetleri ve genel katılıma açık eğitim faaliyetleri yer almakta ve ürün belgelendirme faaliyetleri kapsamında ITU ve GLOBALGAP konularında alt yapısını ve kaynaklarını geliştirmeyi ve yetkilendirilmiş kuruluş olmayı amaçlamaktadır.

EUROGAP Belgelendirme ve Özel Eğitim Hizmetleri, ISO/IEC 17021Yönetim Sistemleri’ nin Tetkikini ve Belgelendirmesini Sağlayan Kuruluşlar İçin Şartlar Standardı gereklilikleri doğrultusunda Türk Akreditasyon Kurumu tarafından yetkilendirilmek ve akredite olmak üzere müracaatta bulunmuştur. En kısa sürede, akreditasyon çalışmalarını
Eurogap Belgelendirme Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eurogap Belgelendirme Ve Özel Eğitim Hizmetleri San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
Yetkili Kişi: İLHAN FİDANBOY
Adres: LİSE CADDESİ İŞ GÖREN 18 APT.KAT:1 NO.4 YENİŞEHİR DİYARBAKIR
Şehir: Diyarbakır
Ülke: Türkiye
Telefon: (412) - 2282152
Web Sitesi: WWW.EUROGAP.COM.TR
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eurogap Belgelendirme Ve firma bilgileri. Eurogap Belgelendirme Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eurogap Belgelendirme Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eurogap Belgelendirme Ve Özel Eğitim Hizmetleri San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.