Europa Trade

Şirket Hakkında
Merkezi Konya'da bulunan EUROPA Dış Ticaret, kurulduğu günden bu yana sürekli büyüyen yapısı ve kaliteli hizmet anlayışıyla gelişen bir firmadır. EUROPA Dış Ticaret, ürünlerini dış pazarlara ulaştırmayı amaçlayan firmalarla işbirliği ortamı yaratmayı amaçlamış ve bu amaç doğrultusunda, faaliyette bulunduğu alanlar içerisinde güven ve başarı sağlamıştır.



Bu güven ve başarının altında yatan önemli unsurlar ise dış ticaretin olmazsa olmazları sayılabilecek; çözüme hızlı ulaşma, doğru pazarlama yöntemleri, koşulsuz müşteri memnuniyeti, iyi organizasyon, yeterli teknik bilgi, geniş dünya görüşü ve ticari etik anlayışıdır.



EUROPA Dış Ticaret, Avrupa pazarında artan ticari faaliyetleri sonucu, Londra ve Hong Kong’da temsilcilikler oluşturmuştur. Amaç, bu temsilcilikler vasıtası ile alıcıların her türlü ticari ihtiyaçlarını çözüme kavuştırmaktadır. Başta Avrupa ve Uzakdoğu’dan ithal ve ihraç edilmek istenen ürünün pazar araştırması, kalite kontrolü ve sevkiyatı A’dan Z’ye uzman personel kadrosu ile bizzat yerinde yapılmakta ve alıcıların kaliteli ve sorunsuz bir hizmet alması hedeflenmektedir.
Europa Trade
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Europa Trade
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Murat Gümüş
Adres: Hazım Uluşahin İş Merkezi B Blok No:57
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2359011
Web Sitesi: www.europa-trade.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Europa Trade firma bilgileri. Europa Trade adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Europa Trade ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Europa Trade firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.