Euroversity Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Şirket Hakkında
Hedefimiz; her geçen gün gelişen, ulaşım ve iletişimin kolaylaştığı dünyamızda kaliteli eğitim sistemlerinin takipçisi olarak sizlere yurtdışı eğitiminiz süresince en iyi hizmeti güvenilir bir şekilde sunmaktır. Yurtdışında eğitim almaya karar verdikten sonra, hangi ülkede ve hangi üniversitede hangi eğitim programına devam etmek istediğinizi Euroversity ailesi ile paylaşın.

Sizlere farklı alternatifler sunmak, beklentilerinize ve bütçenize uygun programların analizini beraber gerçekleştirelim. Bizzat üniversite eğitimini yurtdışında almış ve uzun yıllar yurtdışında yaşamış olmamızın tecrübelerini sizlere aktaralım. Dil Kursu ve okul kayıt işlemlerinizi, konaklama ve seyahat organizasyonunuzu, vize başvurunuzu sizin adınıza titizlikle takip ederken geçen süreç içerisinde güveninizi kazanmış olmanın mutluluğuyla yolumuza devam etmek önceliğimizdir. Şimdi hayallerinizi gerçekleştirmenin ve başarınıza başarı katmanın tam zamanı!



Siz sadece bizi arayın ve bize güvenin… Sevgilerle ve başarılı bir yurtdışı eğitim sürecinizin olması dileklerimizle.

Daha fazla bilgi ve kayıt koşulları için (0090) 212 452 94 75 veya 0537 207 43 75 no’lu telefonlardan ve online danışmanınız, info@euroversity.de adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.
Euroversity Yurtdışı Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Euroversity Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim
Yetkili Kişi: Özlem Akcakoca
Adres: Zeytinlik Mahallesi Yakut Sokak Sağlık Apartmanı No: 58 Kat:4 Ofis No: 19 Bakırköy / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4529475
Web Sitesi: www.euroversity.de
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Euroversity Yurtdışı Eğitim firma bilgileri. Euroversity Yurtdışı Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Euroversity Yurtdışı Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Euroversity Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.