Eva Ambalaj Ve Matbaa San.iç Ve Dış Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Eva Ambalaj Ve, İstanbul ili İSTOÇ 38.ADA NO:21 İKİTELLİ adresinde bulunmaktadır. Firma Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Sevgi ÖZTAŞ dir.
Eva Ambalaj Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Eva Ambalaj, kağıt, çanta ve kutu üretimi konularındaki çalışmaları, yüksek ürün ve hizmet kalitesiyle dikkat çekmiş ve kısa sürede sektör lideri firmalar arasında hak ettiği yeri almıştır.
Eva Ambalaj, direkt ve dolaylı olarak pek çok ünlü firmanın kağıt çanta ve kutularını üretmekte ve ihracatını yapmaktadır.
Ayrıca katalog bazında 19 farklı 5 boy tasarımla hazırlanmış kağıt poşet modellerimiz mevcut olmakla beraber her türlü matbaa hizmeti vermekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Eva Ambalaj Ve Matbaa San.iç Ve Dış Tic.ltd.şti.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Sevgi ÖZTAŞ
Adres: İSTOÇ 38.ADA NO:21 İKİTELLİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6152208
Faks: (212) - 6152622
Web Sitesi: http://www.evaambalaj.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eva Ambalaj Ve firma bilgileri. Eva Ambalaj Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eva Ambalaj Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eva Ambalaj Ve Matbaa San.iç Ve Dış Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.