Eventalice Organizasyon

Şirket Hakkında
Eventalice, Proje ciddiyetiyle değerlendireceğimiz her türlü etkinliğiniz için sizlere uygun çözüm yolları önerir, danışmanlık hizmeti verir, size özel fikirler önerir, profesyonel ekibi ve tecrübe birikimi ile tekrarı mümkün olmayan her organizasyonu eksiksiz bir şekilde tasarlar, yürütür ve sonuçlandırır. Eventalice, Catering hizmetleri için Kayserinin 1968 yılından beri gıda sektöründe faaliyet gösteren en köklü firmalarından Hisar ile ortak hareket ederek eksiksiz Catering Hizmet sağlamaktadır. Eventalice, Turizm Hizmetlerinde Kayserinin Turizm sektöründe önder firmalarından People Tour ile birlikte hareket etmektedir.15 yıllık tecrübesi ile People Tour Turizm hizmetlerinde her türlü tatil, tur, hava, kara ve gemi seyahatlerinde acentesi olduğu Türkiyenin en büyük firmalarının yetkili acenteliği ile Eventaliceye çözüm ortağı olarak profesyonel destek vermektedir. Eventalice, bünyesinde bulundurduğu Turizm, Reklam Grafik Tasarım, Kokartlı Tur Rehberi, Dekoratör ekibi ile her türlü etkinliğiniz için özgün tasarımlar geliştiriyor.


Eventalice Organizasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eventalice Organizasyon
Sektörü: Diğer Sektörler » Özel Günler
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Catering
Yetkili Kişi: ALİ KORAY ÖZANDAÇ
Adres: AŞIK VEYSEL BULVARI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TEKNOPARK 1.KISIM NO:119 MELİKGAZİ
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2241144
Web Sitesi: www.eventalice.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kurumsal Etkinlik Organizasyonları
KURUMLARINIZIN DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜ HER TÜRLÜ ETKİNLİĞİ PROJE ANINDAN İTİBAREN CİDDİYETLE DEĞERLENDİRİP, BÜTÇELENDİRME, TASARIM, UYGULAMA VE SONUÇLA...
Eventalice Organizasyon firma bilgileri. Eventalice Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eventalice Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eventalice Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.