Everest Çelik Kapı

Şirket Hakkında
Tüketim alışkanlıklarının hızla farklılaştığı, müşteri deneyimlerinin bir çok pazarlama söyleminden daha önemli olduğu günümüzde, satış öncesinde olduğu kadar satış sonrasında da tüketicisine güven veren markalara yönelik arayışlar artmaktadır.

Everest; metal kapı ve ahşap kapıda değişen çağda tüketici ihtiyaçlarına hitap eden tasarımları ile kaliteli kapı sistemlerini hayata geçirerek müşteri memnuniyetini ilk sıraya yerleştirmektedir.

Çevreye ve doğaya saygılı üretim bilincini ön planda tutarak gelecek kuşaklara daha temiz ve daha yaşanılabilir bir dünya bırakmayı amaç edinen üretim mantığıyla; kullanmış olduğu ham maddelerde insana ve doğaya zarar vermeyen ürünleri tercih ederek ekolojik dengeyi korumaya özen göstermektedir.

Bina ve villa giriş kapıları, daire dış kapıları, iç oda kapıları, yangın, acil ve toplu çıkış kapıları gibi alanlarda çözüm üreten Everest; sağlamlık, estetik, görsellik ve kullanışlılık kavramlarını öne çıkararak sizlere hizmet vermektedir.

Modern üretim tesisleri ve son teknoloji üretim imkanları, yurt içi ve yurt dışındaki satış noktaları ile sektöründe önemli bir başarı yakalayan Everest Çelik Kapı, yakın zamanda Mutfak ve Otel Odası Proje çalışmalarını da bünyesine katmış ve Everest Üretim Anlayışını bu alanlara da yansıtarak müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

Everest olarak güvenliğinizi en üst noktaya taşırken, yeniliği, modern ve şık görünümüyle yaşanabilir mekanlar oluşturmaya katkı sağlıyoruz…
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Everest Çelik Kapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
Yetkili Kişi: Ali Aydın
Adres: Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde No: 1 Melikgazi / Kayseri
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3633743
Web Sitesi: www.everestkapi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Everest Çelik Kapı firma bilgileri. Everest Çelik Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Everest Çelik Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Everest Çelik Kapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-06-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.