Evimden Gıda San.tic.

"Yeni Nesil Lezzetler Sunar"

Şirket Hakkında
Waffle günümüzün en lezzetli, sağlıklı yiyeceklerindendir. Tam bir enerji deposudur. Bizler, Evimden Gıda Sanayi, Waffle Art Sloganı ile 2001 de, Türkiye de ilk kez 55 ürün çeşidimizle Bursa / Çekirge de hizmet vermeye başladık. Meyve, çikolata, dondurma, süt’ den oluşan farklı ve sağlıklı bir menü oluşturduk. Menümüzü detoks vitamin bar ile 2008 yılında zenginleştirdik.2009 yılında ise 2 farklı waffle gurubu ile Türkiye’de yine bir ilke imza atacağız.
Bursa/Çekirge, Bursa/Uludağ (5 ayrı otelde), Fethiye/Çalışlar, Kayseri İpek AVM, Bodrum/Türkbükü, Yalıkavak, gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar İstanbul/atlantis AVM, ‘de hizmet vermekteyiz.
Felsefemiz; taze yiyecek ve içeceklerin seçenekli menü ile sunulması, sağlıklı ürünler, iyi servis, makul fiyat, müşteri memnuniyeti ve marka bağlılığının pekiştirilmesinin sağlanmasıdır.
Kalitemiz; Waffle art işletme sistemi ile en yüksek kaliteye sahip ürünleri hep tazelikte sunmaktadır. Yiyecek ve içeceklerimiz hep taze olarak servis edilmektedir. Lezzet ve sunum istikrarının sağlanması amacı ile menüde bulunan tüm ürünler iyi malzemelerden temin edilmekte ve sağlığa uygun ortamlarda bulundurulmaktadırlar.
Waffle Art Waffle, süt, çikolata, meyve ve şekerlemelerle hep farklılıklar yaratmıştır. Bizi hep waffle sanatımızla hatırlamanız ve değerlendirmeniz dileğiyle,
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Evimden Gıda San.tic.
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: Burak DOĞAN
Adres: Dikkaldırım M. Stad C. No:21
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2383060
Faks: (224) - 2344331
Web Sitesi: www.waffleart.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Franchising Verilecektir
Waffle evi Bursa'da 2001 yılından beri faaliyet gösteriyor.Son iki yıldır Uludağ oteller bölgesinde 4 ayrı noktada faaliyet göstermekteyiz. ...
Evimden Gıda San.tic. firma bilgileri. Evimden Gıda San.tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Evimden Gıda San.tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Evimden Gıda San.tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.