Evimmyhome Milana İnşaat Mimarlık Ve Mobilya Projeleri

Şirket Hakkında
Milana İnşaat Mimarlık ve Mobilya Projeleri 2006 yılından günümüze, mimari yapıların özellikle daire, ev, villa, ofis ve işyerlerine iç ve dış mimari tasarım uygulama dekorasyon faaliyetlerinde bulunmaktadır.
Ev, daire, villa ve işyeri mimarlık, tasarım uygulama dekorasyon, mobilya projeleri, çatı izolasyon ve dekorasyon, banyo dekorasyon, mutfak dekorasyon, Pergola Tente, Bioclimatic Pergola, Rolling Roof, Kış Bahçesi, Giyotin Cam, Zip Perde, Rüzgar Kesici Cam, Fotoselli Kapı, Sürgülü Cam Balkon, Katlanır Cam Balkon, Cam Tavan Sistemleri, Zip Perde, Tavan Zip Perde, Alüminyum Kapı Pencere, PVC Kapı Pencere Sistemleri, ahşap merdiven, çatı izolasyon, havuz inşaatı verdiğimiz hizmetler içerisindedir.Yurt içi ve uluslar arası kaliteli tasarım uygulama ve mimari çözüm hizmetlerini sunmaktadır..
‘’ Mekanınıza Güven Girsin ‘’
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Evimmyhome Milana İnşaat Mimarlık Ve Mobilya Projeleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
Yetkili Kişi: Aykut Çalışır
Adres: Orhantepe Mahallesi Kamil Sokak No.3/c
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2082819
Web Sitesi: www.milanamimarlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Evimmyhome Milana İnşaat firma bilgileri. Evimmyhome Milana İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Evimmyhome Milana İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Evimmyhome Milana İnşaat Mimarlık Ve Mobilya Projeleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-05-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.