Evindeks Ev Hizmetleri

Şirket Hakkında
Ev temizliğini bize bırakarak, yapılacaklar listenizdeki önemli bir işi kaldırın. Ardından, tüm evinizin güvenebileceğiniz profesyonel bir ekip üyesi/üyeleri tarafından temizlendiğini bilmenin keyfini çıkarın.

Temizlik hizmetlerimiz kapsamlı, tutarlı ve özelleştirilmiştir. Özel bir hizmet talep etmek, temizlik programınızı değiştirmek veya evinizdeki bir alanı atlamak istiyorsanız bize bildirmeniz yeterli! Beklentilerinizi aşmak için her talebi yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz.

Evindeks, ev temizlik hizmetleri haftalık, iki haftada bir, aylık veya bir kerelik mevcuttur. Her ziyarette, Evindeks ekibiniz her odanın tozunu alır, süpürür, yıkar ve sterilize eder. Ekipmanlarımız ve özel formüle edilmiş ürünlerimiz kullanılarak soldan sağa, yukarıdan aşağıya temizlik yapılır, böylece hiçbir detay gözden kaçmaz.

Evindeks Ev Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Evindeks Ev Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: Oğuzhan Çetin
Adres: Gürsel Mah. Kağıthane Cad. Mimaran Plaza No:26-2 Kağıthane İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3051756
Web Sitesi: https://evindeks.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Evindeks Ev Hizmetleri firma bilgileri. Evindeks Ev Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Evindeks Ev Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Evindeks Ev Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-07-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.