Evoçit Bahçe Çiti Ve Panelçit Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
HiZMETLERİMİZ

Panel çit,
Gelişmiş çit sistemleri arasında yer alan panelcit, kaliteli bir ürün olmak ile beraber estetik, uzun ömürlü ve uygun fiyatlıdır. Genel itibari ile yaşam alanlarımızın çevresine de görmeye alıştığımız çit çeşitleri arasında yerini almıştır.

Çim çit,

Ürünümüz genel anlamda bulunduğu ortamda gölgelendirme, dekorasyon ve mimari güzellik katmak için üretilmiştir. Piyasadan farkı minimum 3 ile 5 yıl arasında solma reaksiyonu göstermemesidir. Kalitemiz bu üründe yine ön plandadır.

Jiletli Tel,

Günümüzde güvenlik unsurlarının çoğalması ve güvenlik ile ilgili zafiyetler nedeni ile yaşam alanları, endüstriyel alanlar, askeri güvenlik alanlar, ı başta olmak üzere çit üzerine veya alt kısmına uygulanmaktadır.

Bahçe ve Fabrika Kapısı,

Yaşam ve çalışma alanlarının, çit ihtiyacı olduğu kadar bulunduğunuz yerin konrolünün sizde olmasını istersiniz. Bu yüzden manuel veya otomatik kapı ihtiyacınızda yanınızdayız. Özel ebatlarda imalatımız mevcuttur.

Özel Hasır Tel,

Çesan Hasırı, sıva altı hasırı ve çevçeve içi kullanımda olan özel hasır teller yine tdarik listemizde yerini almaktadır.

Örgü Tel,

Geçmişten günümüze talebi azalmayan çit çeşitlerindendir. Örgütel, genellikle arazi bağ bahçe çevresinde kullanılır. Uzun metrajlı şantiye çevresinde makul fiyatı nedeni ile tercih edilmektedir.

Spor Sahası,

Özel ölçülerde spor sahası, çok amaçlı spor sahası imalatımız ve montajımız mevcuttur. İstediğiniz boru çapında ve tel özelliğinde saha işlerinizi anahtar teslim imal ediyoruz. Aynı zamanda akrilik zemin ve spor ekipmanı ihtiyaçlarınız firmamız tarafından tedarik edilebilmektedir.

Portatif Çit,

Alan belirleme amacı ile kullanılan seyyar çit çeşitlerimizdendir.İçeriğindeki malzemeler müşteri isteklerine göre şekil değiştirebilir.

Evoçit Bahçe Çiti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Evoçit Bahçe Çiti Ve Panelçit Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Malzemeleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: Sinan Yerlikaya
Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi İsteks Sanayi Sitesi C5 Blok No:6 başakşehir İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5495350
Web Sitesi: www.evocit.com
Ürünleri
EVO ÇİT SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ - İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Panelçit; Tanımı: Ekonomik, dayanıklı, uzun ömu...
Solmayan ürün 5 yıl garantilidir. Yanmaz alev almaz. İçeriğinde çift sarım 1.6+1.6 mm galvaniz tel bulunmaktadır. Dışı u.v. katkılı pvc malzemedir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Evoçit Bahçe Çiti firma bilgileri. Evoçit Bahçe Çiti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Evoçit Bahçe Çiti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Evoçit Bahçe Çiti Ve Panelçit Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-08-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.