Evreka Tekstil San Ve Dis. Tic. Ltd. Sti.

Şirket Hakkında
010 yılında kurulmuş olan Evreka Tekstil San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti, görünürde yeni olmasına rağmen kurucu ortaklarının, mevcut ve geçmiş birikimleriyle beraber 15 yılı aşkın bir Triko imalat tecrübesine sahiptir. Tecrübenin yanında kurucuların farklı yetkinlikleri ve müşteri odaklı düşünce yapısı firmamızı kurulduğu bölgede sınıfının en iyi firmalarından biri haline getirmiştir.

Bağcılarda 1800 m2 atölyede faaliyet gösteren şirketimiz, triko üzerine dokuma hariç, dikimden yüklemeye kadar olan süreçte gerekli olan tüm makine ve teçhizatı bünyesinde bulunduran yıllık 1.500.000 adet kapasitesi olan, dikim ve ütü-paket olmak üzere 2 kısımdan oluşan üretim parkuruna sahiptir. Firmamızda ‘ Kalite ’ her zaman birincil görevimiz olmuştur.

Çalışmakta olduğumuz, yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren, bu kalite memnuniyetini yaşamış birçok firma bu konuda referansımızı oluşturmaktadır. ‘’ Başarı, Kaliteyi Üretebilmektir. ‘’ ilkesini benimsemiş olan şirketimiz, yenilikçi çizgisini koruyarak, en iyiyi gerçekleştirmek anlayışı ile faaliyet gösterdiği her konuda sürekli daha iyi olma yolunda ilerlerken, aynı zamanda çalışanına ve işine verdiği değer ile kurumsal kimlik yapısını geliştirmekte ve çalışmalarını yüksek kalite güvencesi standartlarında oluşturmaktadır.

Üretimden insan kaynaklarına, müşteriden, tedarikçiye kadar her aşamada mükemmelliği arayan, çevreye ve insan sağlığına önem veren bir firma olarak hedef noktamızdan sapmadan, siz değerli iş ortaklarımızla gelecek günlere emin adımlarla yürümekteyiz .
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Evreka Tekstil San Ve Dis. Tic. Ltd. Sti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: Aytaç Aydoğan
Adres: Yavuz Selim mh. 3/14 sk No:19 bağcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4334460
Web Sitesi: www.trikocu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Evreka Tekstil San firma bilgileri. Evreka Tekstil San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Evreka Tekstil San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Evreka Tekstil San Ve Dis. Tic. Ltd. Sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.