Evrim İç Mimari Mobilya Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti.

"Hayal Fabrikası"

Şirket Hakkında
1989 yılında kurulan EVRİM İç Mimari Ltd. Şti. çatısı altında WESTDOOR markalı iç mekan kapıları üretimi, WESTKITCHEN markalı mutfak ve banyo dolapları üretimi yapmaktadır.
Yetişmiş personeli Alman ve İtalyan CNC makine parkuru, büyük üretim alanları ile Türkiyede önde gelen yeterli firmalardandır.
Firmamız uluslararası çalışma ve ihracat tecrübesine sahiptir. AR-GE departmanımızda çok sayıda bize özel imalat mühendislikleri ile tüketiciye güven veren farklı üretimler yapılmaktadır.
Firmamız; modern, klasik mutfak dolapları, banyo dolapları, otel projeleri, doğal kaplamalı iç mekan kapıları, %100 Meranti ağacından iç ve dış mekan kapıları, devlet projeleri, saray dekorasyonları, kültür merkezleri, konut inşaatları gibi projeleri gerçekleştiren büyük bir HAYAL FABRİKASIdır.
Evrim İç Mimari
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Evrim İç Mimari Mobilya Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
Yetkili Kişi: Metin BEKLEYEN
Adres: Pirenlik Mevkii No:168 Gaziemir-IZMİR/TURKEY
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2744069
Faks: (232) - 2742893
Web Sitesi: www.westdoor.com.tr
Ürünleri
Vakum kapaklı lake banyo dolapları
Doğal kaplama mutfak, Lake mutfak, High Gloss mutfak, PVC vakum kapaklı mutfak
- Laminant kapılar - Kaplamalı kapılar (Abanoz, zeytin, meşe, kiraz, bambu, derzli koyu kiraz, doğal kök, %100 meranti masif) - Birbuçuk kana...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Evrim İç Mimari firma bilgileri. Evrim İç Mimari adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Evrim İç Mimari ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Evrim İç Mimari Mobilya Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.