Evyelüks Metal Sanayi Ve Tic.a.ş.

Şirket Hakkında
EVYELÜKS METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş - ARTENOVA® 1989 yılında, 20.000 m2lik alanıyla yılda 480.000 adet üretim kapasitesine sahip olan fabrikadır. Üretim gücünü gelişen teknolojiyi deneyimli takım ruhuna sahip uzman kadrosuyla yakından takip ederek ve eş zamanlı olarak üretim sürecine adapte etmesi dünya standardına uygun evyeleri üretip kusursuz hizmet ile sunmasını mümkün kılmıştır. "Kaliteli üretim" ilkesini temel alarak müşterilerinin beklentilerinin üstünde ürünü sunmak amacıyla teknolojideki yenilikleri yakından takip etmektedir. Tasarımdan üretime kadar geçen bütün aşamaların titizlikle kontrol edilmesi ve geniş ürün hattının dizaynı, üretiminde en iyi kalitedeki paslanmaz çeliğin (10088-2 standardındaki CrNi 18/10) kullanımı ve modern teknoloji ile üretimi gerçekleştirmesi EVYELÜKS METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş - ARTENOVA® Türk pazarında en büyük evye üreticileri arasındaki pozisyonunu yıllarca koruması ile birlikte pek çok ülkeye ihracatı sağlam müşteri ilişkilerini kurarak gerçekleştirmektedir. Gelin, uzun yıllar sürecek olan iş ilişkilerimizin temelini oluşturacak tecrübemiz ve imkanlarımızı sizinle paylaşalım. EVYELÜKS METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş - ARTENOVA "kalitede mükemmelliği" her aşamada uygulaması ürünlerinin kalitesine yansımıştır ve bu Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen belgeleri ile desteklenmektedir.

Evyelüks Metal Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Evyelüks Metal Sanayi Ve Tic.a.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Hırdavat / Nalburiye
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: Nurjan BEKSIRGAKIZI
Adres: SELİMPAŞA MERKEZ MAHALLESİ, 705 CAD.5008 SOK. NO:3 KAT 1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7236900
Web Sitesi: www.artenova.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Evyelüks Metal Sanayi firma bilgileri. Evyelüks Metal Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Evyelüks Metal Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Evyelüks Metal Sanayi Ve Tic.a.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.