Exl Car Rental

Şirket Hakkında
Dalaman Havalimanı Araç Kiralama hizmetlerini 7/24 Yol Yardımı ile sorunsuz kaliteli bakımlı araçlarla tatilinize konfor katın.
Exl Car Rental
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Exl Car Rental, Dalaman Airport araç kiralama hizmetlerini 7/24 memnun müşteri hattı ile yol yardım rezervasyon bilgi danışma gibi bir çok servisi sunmaktadır. Kalitel, bakımlı, full kaskolu, klimalı araçlarımızla tatiliniz daha huzurlu ve rahat geçecek.
İletişim Bilgileri
Firma: Exl Car Rental
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: Ersan EREL
Adres: Hürriyet Mahallesi Gazi Bulvarı No: 82/b 48770 Dalaman, Muğla
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 6923311
Web Sitesi: www.exlcarrental.com
Ürünleri
Fiyat performans açısından başarılı olan Renault Clio Symboller Dizel araçları ile yakıtta da cimri özelliğini taşımaktadır. Klimalı, bakımlı Clio Sy...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Exl Car Rental firma bilgileri. Exl Car Rental adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Exl Car Rental ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Exl Car Rental firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.