Exlt Store

Şirket Hakkında
Ünteks, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan tekstil sektöründe, beş yıldan yana, Excellente ® markası ile alanında daha önce atılmış adımları izleyerek ya da onlara öykünerek değil, yepyeni tasarımlar üreterek ve uygulayarak kendi özgün adımlarını atmaktadır.

EXLT Store, Excellente ® ürünlerinin teşhir ve tanıtım sitesidir. Excellente ®, büyük beden bayan giyiminde tasarımda bütünselliği sağlamak amacıyla fonksiyon ve estetik ilişkisini bilimsel yaratıcı bir anlayış ile belirleyip özgün ürünler sunar. Genel olarak fonksiyonu referans alan estetik çözümlemeler ile sonuca varır. “Tasarım”ı genel anlamıyla ele alıp uygular; ürün tasarımı ile sınırlanmamış bir anlayışla, çok yönlü ve bütünsel bir ürün yelpazesi oluşturur.

Excellente ® ürünlerinde, konsept yaratma sürecinden üretime kadar her aşama ile uzman tasarımcılar ilgilenir. Uzmanlığımız, özgün olanın genel kabule uygunluğunu tümleştirmek ve bir çok bilimsel disiplinden faydalanma yoluyla sinerjik tasarımlar üretmekte yoğunlaşır. Bu anlayış, üretilen tasarımların doğasının daha yetkin olmasını sağlar. Yaklaşımımız, tasarım kalitesinin özgün ve üst düzeyde olmasına karşın fiyat düzeyinin buna oranla düşük olmasını garantiler.

Kaliteli üretim anlayışını hep önde tutan Excellente ® koleksiyonu, piyasa sunulduğu günden bugüne dek istikrarlı bir büyüme göstererek ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunmuştur. Gelişmiş teknolojilerin kullanımı, yeni ürünler ve uygulanan başarılı satış / pazarlama stratejilerinin sonucu, Doğu Avrupa ülkelerine gerçekleştidiği ihracatı da her geçen gün artmaktadır. Bununla yetinmeyerek, her geçen yıl ihracat yaptığı ülkelere yenilerini ekleyerek mevcut yabancı müşterilerine sattığı ürün miktarını artırmaktadır.

Ünteks, Excellente ® koleksiyonu ile farklı zevklere hitap eden en kaliteli ürünleri, en uygun fiyatlarla sunmak için çalışıyor. Gözümüz, her zaman ileridedir. Hangi trendlerin geliştiğini, sosyal değişimelerin ne yönde ilerlediğini ve beğenileri nasıl etkilediğini, yeni teknolojilerin ne gibi ürün geliştirme seçenekleri sunduğunu hep yakından izleriz. Müşterilerimizin beklentilerini en iyi ve en üst düzeyde karşılayarak onları mutlu edebilmek en önemli hedefimizdir. Çünkü biz her zaman müşteri odaklıyız ve çünkü biliyoruz ki onlar olmadan biz de olamazdık, olamayız.

Biliyoruz ki değişim kaçınılmazdır ve buna ayak uyduramayan markalar ölürler. Bunun bilincinde olduğumuz için sürekli bir değişim ve gelişim içerisindeyiz. Sağlam temellere oturttuğumuz altyapımızla büyümemizi sürdürürken önce Türkiye’deki gelişimimizi tamamlamayı, ardından da ihracat odağımız Doğu Avrupa’dan hareketle diğer ülkeler piyasalarında da genç, dinamik, üretken ve yenilikçi bir marka olmayı hedefliyoruz.

Üretimde izlediğimiz önemli ilkeler vardır ve bunları şöylece sırayalabiliriz :

• Ürün ve hizmet kalitemizi iyileştirerek müşteri memnuniyetini, pazar payımızı ve rekabet gücümüzü artırmak.

• Müşterilerimize ve topluma karşı sorumlu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
http://exltstore.com/katalog.html
İletişim Bilgileri
Firma: Exlt Store
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Ergün Ün
Adres: Ahmet Kutsi Tecer Caddesi 37 Merter İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6777106
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.exltstore.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bayan Bluz
XXL Beden Siyah, Lacivert, Haki, Bordo, Krem, Beyaz, Bej, Kırmızı, Kahve, Gül Kurusu, Sarı, Açık Yeşil renklerde bayan bluz. Ayrıntılı ...
Exlt Store firma bilgileri. Exlt Store adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Exlt Store ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Exlt Store firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.