Express Vinç Hizmetleri Ve Nakliyat Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Express Vinç 2013 yılında kurulmuş İstanbul merkezli bir vinç kiralama firmasıdır. Firmamız gün geçtikçe makine sayısını yükselterek müşterilerine daha hızlı hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Mobil Platform konusunda sepetli, örümcek, araç üstü, eklemli, makaslı gibi kiralık vinç çeşitleri bulunan Firmamız, makina parkurunda yer almayan ama ihtiyacınız olan Mobil platform çeşitlerini talep etmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Express Vinç Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Express Vinç Hizmetleri Ve Nakliyat Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: Express Vinç
Adres: İkitelli O.s.b. Giyim Sanatkarları İş Ve Tic. Mrk. 2. Ada A Blok Kat: 1 No: 112 Başakşehir / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6717747
Web Sitesi: http://www.expressvinc.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Express Vinç Hizmetleri firma bilgileri. Express Vinç Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Express Vinç Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Express Vinç Hizmetleri Ve Nakliyat Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.