Eyüp Sürücü Kursu

Şirket Hakkında
Yılların vermiş olduğu deneyim tecrübe bu işletmeyi tercih sebebi sayıyor.
Eğitim için seçilen öğretmenleri Trafik kurallarının yanında kural ihlalleri yapanlardan kendimizi nasıl korumalıyız bilincini aşılıyor. Saygılı Sabırlı Empati Düzeyi Yüksek Kişiler Yetiştirmeyi Araç Kullanırken Yüksek konsantrasyon İçinde Sorumluluk bilinci ile hareket etmenin önemini yaşayan ve yaşatan bir kurum. EYÜPSULTAN İLÇEMİZİN KALBİNDE KURULAN eyüp sürücü kursu 02125772233 ULAŞIMI KOLAY BİR KONUMDA. Kurucularından Ahmet SÖNMEZ Eyüpsultan İlçesinde yıllarca hizmet etmiş Emekli Matematik Öğretmeni . Eğitim Ciddi Bir İştir...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eyüp Sürücü Kursu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Sürücü Kursu
Yetkili Kişi: Zafer Şahin
Adres: İslambey Mah. Hz. Halid Bul. Elmasoğlu Pasajı Blok No: 39 İç Kapı No: 31 Eyüpsultan / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5772233
Web Sitesi: https://manage.wix.com/dashboard/3c07060c-7218-4b3
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eyüp Sürücü Kursu firma bilgileri. Eyüp Sürücü Kursu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eyüp Sürücü Kursu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eyüp Sürücü Kursu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-10-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.